صفحه شخصی گروه آموزش مجازی 808   
 
نام و نام خانوادگی: گروه آموزش مجازی 808
استان: تهران
رشته: کارشناسی عمران
شغل:  آموزش مجازی مهندسی عمران-----www.Civil808.com
تاریخ عضویت:  1391/01/31
 روزنوشت ها    
 

 رادیو808 شماره 20-مصاحبه با دکتر سروقد مقدم بخش عمران

9


تو این شماره از رادیو 808 به سراغ یکی از شناخته شده ترین اساتید رشته عمران در کشور رفتیم، که علاوه بر مرتبه علمی و دانش بالاشون همواره در این سال ها اخلاق و تواضعشان نیز در بین دانشجویان ایشان و سایرین زبان زد بوده است. این هفته به سراغ جناب دکتر عبدالرضا سروقد مقدم استادیار و رییس پژوهشکده سازه پژوهشگاه زلزله ایران رفتیم که در مرحله اول با روی باز از درخواست رادیو 808 برای ضبط این مصاحبه استقبال کردند.

در ابتدا در ارتباط با پژوهشکده سازه پژوهشگاه زلزله ایران و عمده فعالیت های انجام گرفته در این پژوهشکده از ایشان سوالاتی پرسیدیم. در ادامه با توجه به همکاری جناب دکتر سروقد مقدم در کمیته تدوین ویرایش چهارم استاندارد 2800 از ایشون سوالاتی در ارتباط با این استاندارد پرسیده ایم، سوالاتی که در ذهن شما به عنوان مهندس محاسب سازه نقش بسته است. همچنین از جناب دکتر سروقد مقدم سوالاتی با توجه به تخصص کاری ایشان سوالاتی در ارتباط با تحلیل غیر خطی استاتیکی پرسیدیم.

در انتها از آنجا که جناب دکتر مقدم از جمله اساتید فعال در فضای مجازی میباشند و زمینه تدارک این مصاحبه نیز فضای مجازی بوده است در ارتباط با وبسایت های تخصصی که ایشون بیشتر روزانه سر میزنند و اطلاعات کسب میکنند و نیز آینده وب و آموزش در فضای مجازی سوالاتی پرسیده ایم که شما را به شنیدن این شماره از رادیو 808 دعوت میکنیم.


لینک دانلود و پخش آنلاین مصاحبه رادیویی

یکشنبه 18 تیر 1391 ساعت 09:36  
 نظرات    
 
مجید صابر 21:34 یکشنبه 18 تیر 1391
0
 مجید صابر
بسیار ممنون
امیر یاشار فیلا 02:26 دوشنبه 19 تیر 1391
1
 امیر یاشار فیلا

سپاس که در جامه‌ی عمل پوشاندن به ایده‌ی راه‌اندازیِ رادیوی تخصصی اینترنتی در زمینه‌ی مهندسی و ساختمان، پیشگام بوده‌اید.
دست مریزاد.
اما همان‌گونه که احتمالاً خودتان هم متوجه شده‌اید، در نوشتاری که به‌عنوان پیش‌درآمد یا توضیح مقدماتی به این فایل آوایی افزوده‌اید، ناهمگونی نوشتار محاوره‌ای با فضای علمی حاکم بر موضوع پادکست (برای نمونه، «تو این شماره از ...» در آغاز نوشتار)، و نیز یکدست نبودنِ بخش‌های گوناگونِ آن (بازگشتن ناخودآگاه به نوشتار کتابی و رسمی از سطر دوم به بعد)، اندکی از وجهه‌ی این کار ارزشمند کاسته است.
به‌عنوان کسی که مختصر تجربه‌هایی در طراحی و آماده‌سازیِ پادکست‌های علمی داشته، پیشنهاد می‌کنم در این‌گونه نوشتارهای توضیحی برای پادکست‌های تخصصی و علمی، از به‌کارگیریِ زبانِ محاوره پرهیز کنید؛ اما در عین حال، از زبان کتابی ساده و به دور از پیچیدگی بهره بجویید.
مطمئن باشید با در پیش گرفتن این رویه، کار ارزشمندتان جذاب‌تر و متخصص‌پسندتر خواهد شد.
کامیاب باشید.
گروه آموزش مجازی 808 12:02 دوشنبه 19 تیر 1391
0
 گروه آموزش مجازی 808
با تشکر جناب مهندس یاشار فیلا
این شیوه نوشتاری یک ابتکار مانند سایر ابتکاراتیست که پیش از این گروه 808 برای اولین بار در وب فارسی پیاده نموده است
و در این بین با توجه به مشکلات انتقال صدا به نوشتار تصمیم گرفتیم از زبان محاوره ای گفتاری در نوشتار استفاده ببریم
و این شیوه نوشتاری موافقان و مخالفانی را هم داشته اما چون زبان ما در اینجا در اصل صدا است نه نوشته می توان آنرا اینطور توجیه کرد که این زبان ، زبان صدای ماست نه متنی کتبی
در هر صورت از ایراد نقطه نظرات شما تشکر میکنیم
مائده علیشاهی 23:33 سه شنبه 20 تیر 1391
0
 مائده علیشاهی
ممنون از شما
علی هاشمی 03:21 شنبه 24 تیر 1391
0
 علی هاشمی
سپاس فراوان از زحماتتان